- smelt de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- doe de biscuits in een plastic zakje en sluit het goed af, gebruik een deegrol om de koekjes fijn de malen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- houd 25 gr van de koekkruimels apart en giet de gesmolten boter al roerend door de overige 150 gr koekkruimels"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- vet de bodem van een springvorm (26cm doorsnede) in met een beetje olie"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verdeel de kruimelmassa over de bodem en druk deze goed aan, laat dit ca 1 uur koud staan"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- week de blaadjes gelatine in koud water, meng de karnemelk, de kwark en de suiker met de handmixer door elkaar totdat de massa mooi glad is"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep vervolgens het citroensap erdoorheen, knijp de gelatine uit in een steelpan en smelt deze op laag vuur, roer 3-4 el van de kwarkcrème goed door de gelatine en schep dit mengsel door de rest van de crème"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- zet het geheel ca 15 minuten koud weg tot het begint te geleren"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- klop de slagroom stijf en schep deze voorzichtig door de kwarkcrème"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- verdeel de crème over de taartbodem en zet het geheel opnieuw minstens 5 uur koud weg"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- neem de springvorm weg en druk de bewaarde koekkruimels tegen de zijkant van de taart"}],"recipeYield":"12 "}