Citroencake van griesmeel met lauwwarm fruit

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de helft van de suiker, de zeste, het citroensap en de maïskiemolie. Klop de eieren los en roer ze door het citroenmengsel. Roer het griesmeel, het amandelpoeder, het bakpoeder en de melk erdoor. Stort het beslag in een taartvorm. Bak de cake 30 min en laat nog 15 min afkoelen in de vorm. Kook het fruit kort met de rest van de suiker en serveer lauwwarm bij de cake.

Citroencake van griesmeel met lauwwarm fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept