Chocolade-kaneelcake met kersenjam

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de boter, de suiker en de bloem. Roer er de eieren, het kaneelpoeder en de chocolade door en meng tot een glad beslag. Schep het in een beboterde vorm en bak de cake 40 min in een voorverwarmde oven op 220°C. Laat de cake afkoelen en snij ze horizontaal door. Strijk er de kersenjam over, dek de cake terug toe en snij ze in punten.

Chocolade-kaneelcake met kersenjam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersencakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenbiscuit met witte chocolade
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vlatoetje met jam en marshmallows
5 min- Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept