Zoek
Pepernootjes
5
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram zelfrijzende bloem
125 gram bruine suiker
2 eetlepels speculooskruiden
3 eetlepels melk
100 gram Solo
Bereiding
1
Pepernootjes zijn typische Sinterklaaskoekjes, hartig en knapperig.
2
Verwarm de oven voor op 150°.
3
Mix alle ingrediënten tot een coherent deeg.
4
Kneed het deeg stevig en lang genoeg.
5
Rol het deeg in een 60-tal balletjes van ongeveer 1,5 cm diameter en leg ze op de bakplaat.
6
Laat ze 20 min in de oven zitten.
7
Laat een kwartier afkoelen.
Pepernootjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasrecept Pepernotenbrood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Sinterklaastulband Met Pepernootjes En Appeltjes Van Oranje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Witte Pepernootjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pepernootjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pepernotenbrood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Sinterklaastulband Met Pepernootjes En Appeltjes Van Oranje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Witte Pepernootjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pepernootjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept