Frambozencake

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de amandelen, de kandijsuiker, het bakpoeder en het zout. Klop de eieren los met de melk en de gesmolten boter en giet ze bij de bloem. Meng tot een glad deeg. Verdeel het deeg over 8 vuurvaste potjes tot ze halfvol zijn. Duw er een vijftal frambozen in. Bak de cake 20 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Laat afkoelen in de potjes.

Frambozencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Glutenvrije citroen-frambozencake
10 min Gebak
Bekijk recept
Frambozencake
0 min
Bekijk recept

Glutenvrije citroen-frambozencake
10 min Gebak
Bekijk recept
Frambozencake
0 min
Bekijk recept