Quiche met witloof, peren en brie

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook het witloof bijna gaar in lichtjes gezouten water en laat de groente zeer goed uitlekken.
  • 2 Spreid het bladerdeeg uit in een ronde vorm. Prik er met een vork gaatjes in. Smeer een lagje mosterd over de bodem. Leg de stronken witloof, in de lengte gesneden, in stervorm in de bakvorm. Leg daartussen de partjes peer en de stukken brie.
  • 3 Kluts de eieren en de room en giet het over het witloof, de peren en de brie.
  • 4 Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de bakvorm minstens 3 kwartier in een voorverwarmde heteluchtoven (180 °C).
  • 5 Dien de quiche op met paksoi, in reepjes gesneden en kort gebakken met knoflook in olijfolie.

Quiche met witloof, peren en brie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept