Torentje van vanillekoekjes en Eburon-zachtfruit

1
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een beslag van de boter, eiwitten, suiker, bloem en de pitjes van de vanillestok.
  • 2 Maak rondjes van ongeveer 6CM doorsnede met het beslag, op een met boterpapier bedekte bakplaat. Bak deze gedurende 4 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Laat de koekjes afkoelen en haal ze van de bakplaat.
  • 3 Klop wat banketbakkersroom los en meng er dezelfde hoeveelheid geklopte room onder. Smaak af met amandelroom of amaretto.
  • 4 Maak een torentje met het Eburonfruit, de koekjes en de room. Bouw het torentje zodanig op dat er kleurvariatie in zit.
  • 5 Werk af met een mooi takje rode bes en een takje verse munt.
  • 6 Schik de frambozencoulis naar eigen creativiteit op het bord.
  • 7 TIP
  • 8 Er mag ook vanillesuiker gebruikt worden als er geen vanillestok voorhanden is.

Torentje van vanillekoekjes en Eburon-zachtfruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse rijstsalade met zachtfruit
0 min
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept