Zoek
Speculaasmuffins
35 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
225 gr zelfrijzende bloem
50 gr speculaas
1 zakje bakpoeder
60 gr kandijsuiker
1 ei
2 dl melk
75 gr hoeveboter
papieren bakvormpjes /- 6,4 cm diameter
Bereiding
1
Doe de speculaas in een plastic zakje en verkruimel deze door er met een deegrol of fles over te rollen. Laat de boter smelten in een steelpan.
2
Meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden.
3
Klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder, giet dit mengsel in het kuiltje en meng goed onder de bloem.
4
Roer de gesmolten boter snel door het deeg.
5
Giet het deeg in de papieren bakvormpjes en schuif gedurende +/- 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°.
6
Laat de muffins in hun vormpjes afkoelen op een rooster.
Speculaasmuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept