aardbeien-kaasmousse

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 houd enkele aardbeien apart als garnituur.
  • 2 doe de rest van de aardbeien met de suiker ineen kom.
  • 3 plet ze met een vork.
  • 4 voeg er de verse kaas aan toe en klop stevig met de garde.
  • 5 verdeel de mousse over hoge glazen of dessertcoupes.
  • 6 dek af met plasticfolie en laat een halfuurtje opstijven in de koelkast.
  • 7 werk af met de apartgehouden vruchten en een plukje groen.
  • 8 serveer goed gekoeld.

aardbeien-kaasmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Camembertmousse met karamelsaus van rode port
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasmousse met rode vruchten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe Kaasmousse Met Walnoten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasmousse
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept