Toast met baileys en bessensaus

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de helft van de bessen en verwarm al roerend met wat suiker. Laat afkoelen. Voeg de rest van de bessen toe aan de koude coulis.
  • 2 Klop de eieren los met wat suiker, de baileys en de melk. Dompel de sneden brood in het mengsel. Bak aan beide zijden goudbruin in een pan met boter. Haal uit de pan, bestrooi met suiker en kaneel. Dien de toast op met bessen en coulis. Versier met reepjes munt. Indien gewenst kan u een bolletje ijs toevoegen.

Toast met baileys en bessensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept