Zoek
speculoostaart
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr boter
300 gr bloem
175 gr kandijsuiker
75 gr witte suiker
1 halve koffielepel speculooskruiden of kaneel
2 kleine eieren
1 half zakje bakpoeder
1 halve tas melk
5 druppels amandelessence
amandelschijfjes
Bereiding
1
# Verwarm de oven voor op 175°C
2
# De boter smelten en even afkoelen
3
# Al de andere ingrediënten toevoegen en goed mixen
4
# In beboterde en met bloem bestoven taartvorm doen
5
# Amandelschijfjes over de taart strooien
6
# Bakken op 175°C gedurende 30 minuten
speculoostaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Speculoostaart met appel
0 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculoostaart met appel
0 min
Nagerecht
Bekijk recept