- klop de kaas luchtig met 2 el melk (niet te lang kloppen, anders xord de kaas waterig)"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- klop de room met 1 el suiker stijf en meng onder de kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat dit mengsel een uurtje opstijven in de koelkast"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- klop de eieren los met 2 el suiker en de kaneel, roer er de melk door"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- steek 12 rondjes uit het brood en haal de rondjes door het eimengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bak de wentelteefjes goudbruin in een koekenpan"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- vorm met 2 lepels, ovalen bolletjes van het kaasroommengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- maak laagjes met wentelteefjes en het kaasroommengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- eindig met een wentelteefje"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- giet wat coulis rond het torentje en bestrooi met poedersuiker"}],"recipeYield":"4 "}