- verwarm de oven voor op 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- klop met een mixer de eieren met de boter, voeg het zelfrijzend bakmeel to en mix door"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- roer de kaas erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verdeel het beslag in 2 gelijke helften"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schil en rasp de winterpeen, meng dit met de ene helft van het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- druk het vocht uit de spinazie en meng dit met de andere helft van het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep het wortelmengsel in de bakvormen schep het spinaziemengsel erop"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bak de cake 1 uur in de oven en laat daarna even afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- haal de cake uit de vorm, snijd in plakken en serveer direct"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Met een stukje kipfilet of vis heb je een complete maaltijd."}],"recipeYield":"4 "}