bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de brie in blokjes
  • 2 neem een kom en doe er de brie blokjes,de compot en de tijm in en roer goed.
  • 3 neem nu een stukje van je gelijk versneden bladerdeeg. (tip gebruik hiervoor een tas of beker om gelijke vormen uit te prikken)
  • 4 doe op de bladerdeeg een goeie schep van de mengeling van compot en brie.
  • 5 dek af met een 2de bladerdeeg
  • 6 druk de randen goed aan zodat er geen compot uit loopt.
  • 7 bak nu de hapjes voor 10-15 min op 180°C in een hetelucht oven

bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaastaart met peren compot
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
zeer luchtige bisquit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
broodpudding
60 min Bijgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept