Zoek
bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak bladerdeeg in gelijke vormpjes versneden
1 bokaal abrikose compot
1 spie brie
10 g tijm
Bereiding
1
snij de brie in blokjes
2
neem een kom en doe er de brie blokjes,de compot en de tijm in en roer goed.
3
neem nu een stukje van je gelijk versneden bladerdeeg. (tip gebruik hiervoor een tas of beker om gelijke vormen uit te prikken)
4
doe op de bladerdeeg een goeie schep van de mengeling van compot en brie.
5
dek af met een 2de bladerdeeg
6
druk de randen goed aan zodat er geen compot uit loopt.
7
bak nu de hapjes voor 10-15 min op 180°C in een hetelucht oven
bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kaastaart met peren compot
80 min
Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
zeer luchtige bisquit
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
broodpudding
60 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept