Perentaart

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2
    - de eigelen samen met de suiker tot een gelig schuim kloppen.
  • 3
    - voeg de vanillesuiker en de boter toe en meng goed onder elkaar.
  • 4
    - de gezeefde bloem toevoegen en goed mengen.
  • 5
    - klop het eiwit tot sneeuw en roer langzaam onder het beslag.
  • 6
    - giet in de vorm en verdeel gelijkmatig.
  • 7
    - schil de peren, snijd ze in lange plakken en verdeel in een cirkel op het deeg.
  • 8
    - bestooi royaal met suiker en laat ongeveer 45 min. bakken.
  • 9 Gebruik je een taartvorm van 26 cm diameter, voorzie dan 3 peren.

Perentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept