- verwarm de oven voor op 180°C."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- de eigelen samen met de suiker tot een gelig schuim kloppen."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de vanillesuiker en de boter toe en meng goed onder elkaar."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- de gezeefde bloem toevoegen en goed mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- klop het eiwit tot sneeuw en roer langzaam onder het beslag."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- giet in de vorm en verdeel gelijkmatig."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schil de peren, snijd ze in lange plakken en verdeel in een cirkel op het deeg."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bestooi royaal met suiker en laat ongeveer 45 min. bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Gebruik je een taartvorm van 26 cm diameter, voorzie dan 3 peren."}],"recipeYield":"8 "}