Zoek
Mokka escence
10
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr. glucosse
1 kg bruine suiker
100 gr. oploskoffie
500 gr. water
Bereiding
1
De 300 gr. glucosse en de bruine suiker op een vuur zetten en even laten doorkoken.
2
Het water met de oploskoffie mengen en bij het suikermengsel doen,nog eens laten doorkoken.
3
Laten afkoelen en in een glazen fles gieten.
4
Te gebruiken door slagroom,in milkshakes,op ijs,in crème patisiere,..enz.
5
Is heel lang bewaarbaar,zeker meer dan 6 maanden.
Mokka escence is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Platte kaastaart
75 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaai
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Café frappé
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Franse mokkataart
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met mokka-chocoladesaus
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Romige koffievla
10 min
Nagerecht
Bekijk recept