yorkshire pudding

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 . Klop de eieren los met de bloem en de melk, klop tot een samenhangend beslag. Schenk het in een maatbeker en laat 30 minuten rusten.
  • 2 Click to zoom"
  • 3 Verwarm de oven voor op de hoogste temperatuur terwijl de muffinvorm erin staat.
  • 4 . Haal, als de oven voorverwarmd is, de muffinvorm uit de oven en giet in elk vakje een eetlepel olie. Zet de vorm terug in de oven voor 5 minuten zodat de olie gloeiend heet kan worden.
  • 5 Haal de muffinvorm uit de oven en werk snel. Verdeel het beslag over de vorm en zet hem snel weer terug in de oven.
  • 6 Click to zoom"
  • 7 Laat de puddings minstens 15 minuten bakken, open de oven niet (dan zakken ze in).
  • 8 . Haal uit de oven en serveer zo snel mogelijk met een stuk vlees en jus.

yorkshire pudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Roast Beef Yorkshire Pudding
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Rosbief Met Yorkshire Pudding
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yorkshire Pudding
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Yorkshire Pudding
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept