Bretoense appeltaart

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren samen met de suiker,het binnenste van de vanillestok,de boter en het maiszetmeel tot een gladde massa.Leg de bladerdeeg in de taartvorm en door prikt het.
  • 2 Snij de appels met schil in blokjes van 1 cm.Schik ze op de taart en overgiet met het eiermengsel.Bestrijk de randen met het los geklopt eigeel
  • 3 Bak de taart in een voor verwarmde oven op180* ongeveer 30 min. Serveer warm met vanilleijs.

Bretoense appeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
bretoense appeltaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept