Mousse gateau

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Chocolade laten smelten in microgolfoven. (of Au Bain-Marie)
  • 2 Ondertussen de boter mals roeren met garde of mixer. Bloemsuiker bij de boter mengen alsook het eigeel van 7 eieren. Het wit van de 8 eieren stijf kloppen en bij de boter mengen, afwisselend met de gesmolten chocolade.
  • 3 Springvorm bekleden met koekjes waarvan 1 cm recht is afgesneden en tegen de wand aan de binnenkant rondom naast elkaar rechtop zetten.
  • 4 De afgesneden stukjes op de bodem verdelen en mengsel erover gieten.
  • 5 24 uur laten opstijven in de koelkast.
  • 6 Eet smakelijk.

Mousse gateau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
Gâteau Hélène
50 min Nagerecht
Bekijk recept
een gateau
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Gateau De Patate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept