een gateau

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 eiren,suiker en vanillesuiker minstens 10 minuten mixen.
  • 2 bloem en bakbloem erbij roeren
  • 3 bakken in een oven van 175°c gedurende 1 uur.
  • 4 als de gateau is afgekoeld deze doormidden snijden en een laagje van de garnering doen.
  • 5 dan aan de zijkant ook een dun laagje en bovenop ook,dan verder versieren naar eigen goedunken.
  • 6 garnering van de gateau
  • 7 --------------------------------------
  • 8 250 gr boter
  • 9 250 gr bloemsuiker1
  • 0 1 pakje vanillesuiker1
  • 1 1 ei1
  • 2 1 reep chocolade van 50 gr1
  • 3 nescafé1
  • 4 enkele druppels rum1
  • 5 boter,suiker en vanillesuiker goed roeren.1
  • 6 het eigeel toevoegen,alsook enkele druppels rum.1
  • 7 dan een koffielepel nescafé eronder roeren.

een gateau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
Gâteau Hélène
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Mousse gateau
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gateau De Patate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept