Confituurtaart

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - leg 1 vel bladerdeeg met het bakpapier in een groten taartvorm
  • 2
    - druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork
  • 3
    - strijk de confituur uit over het deeg, hou 1 à 2 el opzij voor de afwerking
  • 4
    - snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van max 1 cm breed, leg ze in kruisvorm over mekaar
  • 5
    - schuif de taart gedurende 10 à 15 minuten in een op 200°c voorverwarmde oven
  • 6
    - haal de taart uit de oven en strijd de ruitjes in met wat lichtjes voorverwarmde confituur

Confituurtaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Confituurtaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Confituurtaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept