Cake met peer en cashewnoten

8
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de Solo Light zacht worden en meng onder de eieren.
  • 2 Voeg de suiker en de bloem toe.
  • 3 Bruin de noten in een hete pan en hak ze daarna fijn met een mes.
  • 4 Schil de peren en snij ze in stukjes.
  • 5 Voeg de noten en de stukjes peer toe aan het beslag.
  • 6 Giet het beslag in een vorm en bak 1 uur bruin in een hete oven op 160 °C.
  • 7 Haal de cake met ovenwanten uit de oven en haal hem uit de bakvorm.

Cake met peer en cashewnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept