Zoek
Rijsttaart met mango
6
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kop dessertrijst, 1 nacht geweekt
3 eetlepels palmsuiker, opgelost in 4 eetlepels warm water
3 grote, rijpe mango’s, in plakjes
4 deciliter kokosroom
Bereiding
1
Doe de uitgelekte rijst in een met aluminiumfolie bekleed stoommandje.
2
Stoom de rijst in ongeveer 30 minuten boven kokend water gaar.
3
Doe de rijst in een ingevette vorm. Druk dit goed aan.
4
Laat dit staan tot het is afgekoeld en stevig is.
5
Snijd de rijsttaart in punten.
6
Schenk de kokosroom en het suikerwater over de rijsttaart.
7
Garneer met plakjes mango.
8
De dessertrijst kan vervangen worden door een andere rondkorrelige rijst die op dezelfde manier bereid wordt.
Rijsttaart met mango is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept