Rabarbertaart

8
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg in vorm leggen en goed aandrukken. Rabarber wassen en in stukjes snijden van ongeveer 2 cm en deze op het bladerdeeg leggen. Suiker, bloem en een beetje bakpoeder samenvoegen en goed mengen, dit mengsel over en tussen de rabarber schudden. De eieren samen met de vanillesuiker loskloppen en over de rabarber en suiker en bloemmengeling gieten. De rabarbertaart gedurende een 45 minuten à 1 uur bakken in een voorverwarmde oven op 200 °C.

Rabarbertaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept