Cranberry en chocoladekoekjes

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C
  • 2 Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
  • 3 Meng boter en suiker goed door elkaar en klop het mengsel met mixer glad.
  • 4 Meng ei erdoor.
  • 5 Zeef bloem en bakpoeder boven de kom en voeg een snufje zout toe.
  • 6 Klop met een houten lepel tot er een zacht, zanderig beslag is ontstaan.
  • 7 Roer chocolade en cranberry’s erdoor.
  • 8 Maak je handen een beetje nat, neem steeds 1 tl deeg en maak er een balletje van.
  • 9 Leg de balletjes met wat tussenruimte op de bakplaten.1
  • 0 Bak 12-15 min of tot de koekjes goudbruin zijn en donkere randen hebben. 1
  • 1 Haal ze uit de oven, maar laat ze op de bakplaten afkoelen en opstijven. 1
  • 2 De koekjes zijn enkele dagen houdbaar in een koektrommel maar zijn meestal direct weg ;-)

Cranberry en chocoladekoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snoepzakken
55 min
Bekijk recept
Smoothie met appel, banaan en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept