appelbeignets met sinaasappel en kaneel

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe de bloem en de gist in een kom, was de sinaasappel en rasp de schil en pers de sinaasappel klop het ei los met de room, olie,sinaasappelsap en 125ml lauwwarm water, roer de bloem met het sinaasappelmengsel tot een glad deeg laat het deeg afgedekt 1 uur rijzen bij kamertemperatuur, schil de appels en verwijder de klokhuizen , snij de appels in plakken van 1cm dikte, verhit de frituurolie op 190°C, men de bloemsuiker met de kaneelpoeder, haal elke appelplak door het beslag en frituur ze in ongeveer 5 min gaar en goudbruin, wentel de beignets door de kaneelsuiker en serveer warm smakelijk

appelbeignets met sinaasappel en kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept