JM Met Meus en vork - Amandelcake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter Meng in een kom de boter, melk, suiker en eieren door elkaar. Voeg de gemalen amandelen, de bloem toe en meng het geheel tot een luchtig beslag. Stort het mengsel uit in een ingevette vorm en strijk de bovenkant een beetje glad. Strooi de amandelschilfers erover. Bak de cake 30-35 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven. Strooi er net voor het opdienen de poedersuiker over. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker en de kaneel en versier hiermee je cake. Heel erg lekker met een beetje rood fruit

JM Met Meus en vork - Amandelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept

JM Met Meus en vork - Appelsienmousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Met Meus en vork - Appelbeignets
20 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Met Meus en vork - American cookies
60 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Wie komt er eten - Aardbeienmuffin met
70 min Nagerecht
Bekijk recept