Far breton met pruimen en armagnac

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de pruimen met de armagnac.
  • 2 Klop de eieren schuimig met de suiker en de vanillesuiker en meng er de gezeefde bloem onder. Voeg nu al roerend de melk toe.
  • 3 Vet een ovenschaal in met de Solo en giet een bodem van het beslag in de schaal. Zet de schaal 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Neem de schaal uit de oven en verdeel de pruimen in de schaal. Giet de rest van het beslag in de schaal. Zet de schaal in de oven gedurende ongeveer 20 à 25 minuten, zet de oven uit en laat de taart nog 30 minuten in de oven. Let op: laat de oven dicht gedurende het hele bakproces!
  • 4 Serveer de far breton lauw of koud.

Far breton met pruimen en armagnac is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Terrine van gevogeltelever, chutney met appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Far Breton
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Dong-koe Don Far Tong
20-30 min -
Bekijk recept
Bami A La Dolce Far Niente
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Far Breton
0 min
Bekijk recept