Zoek
Perentaart met bladerdeeg
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg (koeltoog)
1 literblik peren (bvb.Delmonte)
100 gram melkerijboter
150 gram kristalsuiker
1 volledig ei
50 gram amandelpoeder
4 eetlepels melk
100 gram zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Bladerdeeg uitrollen, in een bak/taartvorm doen, gaatjes inprikken.
2
Beleggen met de uitgelekte in schijfjes gesneden peren.
3
De boter samen met de suiker au bain marie smelten (kan in de microgolf ook).
4
Goed mengen.
5
Roer er in stappen : het volledige ei + de 4 eetlepels melk erbij. Dan de gezeefde bloem
6
samen met het amandelpoeder.
7
Giet dit over de peren.
8
Bak de taart : 3/4 uur in een oven van 200°
9
of, in een combi/micro oven : hoogste stand microgolven, warmelucht op 180°, 15 minuten.
Perentaart met bladerdeeg is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept