DESSERT MARCEPEIN

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ZEEF DE BLOEMSUIKER EN DOE ZE IN EEN KOM.
  • 2 VOEG ER DE AMANDELPOEDER AAN TOE.
  • 3 ROER HET GEHEEL GOED DOOREEN.
  • 4 VOEG ER HET TOT SCHUIM GEKLOPT EIWIT AAN TOE.
  • 5 KNEED HET GEHEEL TOT EEN STEVIGE MASSA.
  • 6 VOEG ER EEN THEELEPELORANJEBLOESEMWATER AAN TOE.
  • 7 KNEED OPNIEUW TOT STEVIGE MASSA.
  • 8 STROOI BLOEMSUIKER UIT EN ROL DE MASSA TOT EEN ROL.
  • 9 DRAAI DEZE IN DOORZICHTIGE HUISHOUDFOLIE.1
  • 0 LAAT 24 UUR STIJVEN IN DE FRIGO.

DESSERT MARCEPEIN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Marcepein
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marcepein
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart (marcepein)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Marcepein-aardappeltjes.
10-20 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept