Smurfentaart

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het deeg in een taartvorm van 28 cm doorsnee, bedek de bodem met bakpapier en leg er de droge ingrediênten op( blind bakken).
  • 2 Zet in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 15à 20 minuten
  • 3 Verwijder het bakpapier en zet de taart op een rooster.
  • 4 Laat wat afkoelen en giet er dan de compot op.
  • 5 Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, verdeel de room over de kompot.
  • 6 Rasp de chocolade en strooi hem over de room.

Smurfentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

smurfentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept

smurfentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept