Zoek
Smurfentaart
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg HERTA
1 bokaal abrikozen compot
4 dl volle slagroom
100 gr witte chocolade
gedroogde erwten of bonen
1 zakje vanillesuiker
Bereiding
1
Leg het deeg in een taartvorm van 28 cm doorsnee, bedek de bodem met bakpapier en leg er de droge ingrediênten op( blind bakken).
2
Zet in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 15à 20 minuten
3
Verwijder het bakpapier en zet de taart op een rooster.
4
Laat wat afkoelen en giet er dan de compot op.
5
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, verdeel de room over de kompot.
6
Rasp de chocolade en strooi hem over de room.
Smurfentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
smurfentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept
smurfentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept
Smurfentaart
0 min
Bekijk recept