Bretoense koekjes met vanilleslagroom

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Meng de bloem, gist, eigelen, suiker, vanille, Solo en het zout tot je een homogeen koekjesdeeg hebt.
  • 3 Ontrol het deeg met een deegrol. Gebruik koekjesvormpjes naar keuze.
  • 4 Leg het bakpapier op de ovenplaat, met de koekjes erop en bak ze gedurende 8 minuten op 175° C.
  • 5 Pel de clementines en verwijder zoveel mogelijk velletjes.
  • 6 Bedek alle (afgekoelde) koekjes met een laagje slagroom, en versier met een partje clementine.

Bretoense koekjes met vanilleslagroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Semifreddo met espressosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vers Fruit Jelly
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gesuikerde ananas in de wok
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met appelen en speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
bretoense appeltaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept