Zoek
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g bloem
10 g droge gist
3 eigelen
100 g suiker
1 vanillestokje
250 g Solo in wikkel
2 g zout
4 clementines
100 ml slagroom
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200° C.
2
Meng de bloem, gist, eigelen, suiker, vanille, Solo en het zout tot je een homogeen koekjesdeeg hebt.
3
Ontrol het deeg met een deegrol. Gebruik koekjesvormpjes naar keuze.
4
Leg het bakpapier op de ovenplaat, met de koekjes erop en bak ze gedurende 8 minuten op 175° C.
5
Pel de clementines en verwijder zoveel mogelijk velletjes.
6
Bedek alle (afgekoelde) koekjes met een laagje slagroom, en versier met een partje clementine.
Bretoense koekjes met vanilleslagroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Semifreddo met espressosaus
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vers Fruit Jelly
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gesuikerde ananas in de wok
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met appelen en speculaas
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
bretoense appeltaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept