Zoek
Cupcakes met appel en rozijntjes
6
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr zelfrijzende bloem
150 gr Solo
150 gr blonde kandijsuiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
70 gr rozijntjes
1 appel
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de Solo uit de koelkast en laat hem even op kamertemperatuur komen.
2
Klop intussen de eieren met de kandijsuiker en de vanillesuiker tot een mayonaiseachtige massa.
3
Voeg de zacht geworden Solo bij het eiermengsel en mix alles goed door. Voeg vervolgens de bloem toe en mix alles opnieuw tot een glad beslag.
4
Snijd de appel in heel fijne blokjes en meng ze samen met de rozijntjes onder het cakebeslag.
5
Vul de vormpjes tot ongeveer 3/4 van de rand (één gevulde eetlepel beslag volstaat).
6
Zet de cupcakes ongeveer 30 minuten in de oven en laat ze afkoelen voor je ze serveert.
7
Smakelijk!
Cupcakes met appel en rozijntjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mini-kipwraps
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept