Cupcakes met appel en rozijntjes

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de Solo uit de koelkast en laat hem even op kamertemperatuur komen.
  • 2 Klop intussen de eieren met de kandijsuiker en de vanillesuiker tot een mayonaiseachtige massa.
  • 3 Voeg de zacht geworden Solo bij het eiermengsel en mix alles goed door. Voeg vervolgens de bloem toe en mix alles opnieuw tot een glad beslag.
  • 4 Snijd de appel in heel fijne blokjes en meng ze samen met de rozijntjes onder het cakebeslag.
  • 5 Vul de vormpjes tot ongeveer 3/4 van de rand (één gevulde eetlepel beslag volstaat).
  • 6 Zet de cupcakes ongeveer 30 minuten in de oven en laat ze afkoelen voor je ze serveert.
  • 7 Smakelijk!

Cupcakes met appel en rozijntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept