- Verwarm de oven voor op 180 graden"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Smelt de boter op een zacht vuurtje"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Doe alle ingrediënten in een kom"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Roer goed alles fijn met een klopper"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Leg het bladerdeeg in de vorm en prik erin"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Smeer er de abrikozenconfituur op"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Stort het amandelmengsel in de vorm en zet 35 minuten in de oven op 180 °"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Tip:"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Je kan ze bedekken met glazuur of confituur."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Je kan in de taart zelf, op de confituurlaag, partjes appel of peer leggen."}],"recipeYield":"8 "}