Zoek
Kersentaart met honing
4
0 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g bloem
1 pot kersen op sap (350 g)
200 g suiker
200 g zachte boter
4 eieren
1/2 kl vanille-essence
2 el honing
1 zakje bakpoeder
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de kersen goed uitlekken en mix ze.
2
Doe de boter en de suiker in de keukenrobot en meng.
3
Doe er de losgeklopte eieren, de vanille en de honing bij en daarna de gezeefde bloem en het bakpoeder.
4
Bekleed een bakvorm met bakpapier. Giet de kersenpuree in de bakvorm.
5
Verdeel het beslag over de kersenpuree. Zet 50 minuten in de warme oven.
6
Laat afkoelen en ontvorm de taart daarna op een rooster.
Kersentaart met honing is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur-
Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept