Kersentaart met honing

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de kersen goed uitlekken en mix ze.
  • 2 Doe de boter en de suiker in de keukenrobot en meng.
  • 3 Doe er de losgeklopte eieren, de vanille en de honing bij en daarna de gezeefde bloem en het bakpoeder.
  • 4 Bekleed een bakvorm met bakpapier. Giet de kersenpuree in de bakvorm.
  • 5 Verdeel het beslag over de kersenpuree. Zet 50 minuten in de warme oven.
  • 6 Laat afkoelen en ontvorm de taart daarna op een rooster.

Kersentaart met honing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept