Peche of perentaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eieren, suiker, room en zelfrijzende bloem mengen tot een mooi glad geheel.
  • 2 Vervolgens de bladerdeeg in de taartvorm leggen en doorprikken met een vork. Daarna het uitgelekte fruit schikken in de vorm en het beslag erover gieten.
  • 3 Alles afbakken op een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 30 à 40 minuten.

Peche of perentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

peche melba
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Peche Melba Gebakjes
0-10 min -
Bekijk recept
Peche Vegter
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pêche Melba
15 min Nagerecht
Bekijk recept