Kerststronk Shophie Dumont

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eieren met de suiker wit schuimig kloppen
  • 2 De bloem met de hand eronder mengen.
  • 3 Deeg in een bakblik gieten, en mooi glad strijken.
  • 4 Voorverwarmde oven .
  • 5 Bakken op 190 graden , acht minuten.
  • 6 Daarna laten afkoelen, met keukenhanddoek erop. Biscuit blijft daardoor zachter.
  • 7 Vulling :
  • 8 Plattekaas met suiker mengen, en op de biscuit smeren en fruit opleggen.
  • 9 En voorzichtig oprollen.1
  • 0 Zure slagroom met 1 lepel suiker opkloppen., en de schil raspen van een citroen.1
  • 1 Biscuit besmeren met de slagroom en versieren naar smaak.

Kerststronk Shophie Dumont is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Kerststronk
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met speculaas en mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met chocoladevulling
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk
30 min Nagerecht
Bekijk recept