Zoek
Kerststronk Shophie Dumont
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eieren
150 gram suiker
150 gram zelfrijzende bloem
250 gram plattekaas
suiker
250 ml zure slagroom
1 citroen
Bereiding
1
De eieren met de suiker wit schuimig kloppen
2
De bloem met de hand eronder mengen.
3
Deeg in een bakblik gieten, en mooi glad strijken.
4
Voorverwarmde oven .
5
Bakken op 190 graden , acht minuten.
6
Daarna laten afkoelen, met keukenhanddoek erop. Biscuit blijft daardoor zachter.
7
Vulling :
8
Plattekaas met suiker mengen, en op de biscuit smeren en fruit opleggen.
9
En voorzichtig oprollen.1
0
Zure slagroom met 1 lepel suiker opkloppen., en de schil raspen van een citroen.1
1
Biscuit besmeren met de slagroom en versieren naar smaak.
Kerststronk Shophie Dumont is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kerststronk
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met speculaas en mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met chocoladevulling
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk
30 min
Nagerecht
Bekijk recept