Zoek
BAKKEN EDDY ' S PERETAART
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 LEPELS ZELFRIJZENDE BLOEM
8 LEPELS SUIKER
1 ZAKJE VANILLESUIKER
6 LEPELS MELK
4 LEPELS OLIE
3 VOLLE EIEREN
6 HELE PEREN
Bereiding
1
MENG DE BLOEM EN DE SUIKER EN DE VANILLESUIKER DOOR ELKAAR .
2
VOEG DE MELK TOE SAMEN MET DE OLIE EN DE EIEREN .
3
ROER HET GEHEEL GOED .
4
SNIJ DE PEREN FIJN EN MENG ONDER HET GEHEEL .
5
GEHEEL BAKKEN OP 180 GRADEN GEDURENDE 50 MINUTEN .
BAKKEN EDDY ' S PERETAART is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
TAART PERETAART MET CRUMBE
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept