TAART PERETAART MET CRUMBE

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MENG VOOR DE CRUMBE ALLES SAMEN TOT GLADDE MASSA EN LAAT 15 MIN RUSTEN IN DE FRIGO . ROL HET DEEG UIT , LEG OP BAKPLAAT EN LAAT BRUIN BAKKEN OP 200 GR . LAAT AFKOELEN EN VERKRUIMEL HET DAN .
  • 2 SCHIL DE PEREN OVERGIET ZE MET CITROEN SAP VOOR DE KLEUR .
  • 3 MENG EI , SUIKER EN RICOTTA SAMEN EN BRENG OP SMAAK MET CITROENSAP .
  • 4 ROL BLADERDEEG UIT IN TAARTVORM . GIET RICOTTAMENGSEL ERIN EN DEK AF MET DE PEREN . BAK DE TAART IN VOORVERWARMDE OVEN OP 180 ° GEDURENDE 30 MINUTEN , BESTROOI MET DE CRUMBE EN LAAT AFKOELEN .

TAART PERETAART MET CRUMBE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept