Gevulde bollen met perzik

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 NAGERECHT/GEBAK
  • 2 Gebak van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de vellen bladerdeeg. Steek met een glas of vorm uit ieder vel 2 rondjes. Bestrooi met amandelschaafsel. Leg ze op een ingevette bakplaat of op bakpapier ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi bruin zijn. Klop ondertussen de slagroom stijf met de suiker, slagroomversteviger en kaneel. Snijd de perziken in stukjes. Haal de bladerdeegrondjes uit de oven en snijd ze horizontaal open. Leg op de onderste helft wat stukjes perzik en een flinke schep slagroom. Sluit af met de bovenkant van bladerdeeg. Lekker met poedersuiker bestrooien en serveren.
  • 4 Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/

Gevulde bollen met perzik is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept