1 Snijd de cake in dunne plakjes en leg deze op de bodem van de springvorm.
2 Het is een beetje passen en meten dus je kan ook wat plakjes cake in kleinere stukjes snijden zodat de hele bodem bedekt is.
3 Daarna klop je de slagroom op met de zakjes klopfix en de vanillesuiker.
4 Klop de slagroom totdat deze helemaal stijf is. Je kan eventueel ook opgeklopte slagroom gebruiken. Smeer de cakebodem in met een dun laagje slagroom, dat is ongeveer de helft van de slagroom.
5 Daarna een laagje advocaat, smeer dit uit met een lepel.
6 Daarna een laagje bokkenpootjes.
7 Je kan of hele bokkenpootjes op de slagroom leggen of gehalveerde bokkenpootjes.
8 Als je hele bokkenpootjes gebruikt heb je 2 pakken bokkenpootjes nodig en als je bokkenpootjes door de helft snijdt heb je maar 1 pak nodig. Op de bokkenpootjes komt weer een laag slagroom. En als laatste verkruimel je een paar bokkenpootjes, ongeveer 5/6 stuks over de slagroom.
9 Zet daarna de taart voor minimaal 1 uur in de koelkast. Eet smakelijk!