2 Smelt de boter. Maal de lange vingers fijn en roer de boter erdoor.
3 Vet de springvorm in en bekleed de vorm met plasticfolie.
4 Verdeel het koekmengsel over de bodem en druk goed aan.
5 Laat de bodem opstijven in de koelkast.
6 Mangovulling
7 Week de gelatine in ruim water.
8 Verhit een derde van de mangopuree en de gelatine met aanhangend vocht tot de gelatine opgelost is. Roer de rest van de mangopuree erdoor.
9 Yoghurtmousse1
0 Week de gelatine in ruim water.1
1 Klop de room met de suiker en vanillesuiker tot yoghurt dikte.1
2 Verwarmd de gelatine met aanhangend vocht en 3 eetlepels yoghurt in een pan tot de gelatine is opgelost.1
3 Roer de gelatine door de resterende yoghurt en spatel de room en het sap van een citroen erdoor.1
4 Taart1
5 Schenk de helft van de yoghurtmousse in de taartvorm en schenk de mangovulling erop. Schenk de resterende yoghurtmousse erop en roer voorzichtig door met een vork. Laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.1
6 Haal de taart uit de vorm en verwijder de folie.1
7 Klop de slagroom met de suiker stijf en schep de slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.1
8 Spuit rozetten op de taart en garneer met blaadjes munt.