Gemarmerde mango-yoghurttaart

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bodem
  • 2 Smelt de boter. Maal de lange vingers fijn en roer de boter erdoor.
  • 3 Vet de springvorm in en bekleed de vorm met plasticfolie.
  • 4 Verdeel het koekmengsel over de bodem en druk goed aan.
  • 5 Laat de bodem opstijven in de koelkast.
  • 6 Mangovulling
  • 7 Week de gelatine in ruim water.
  • 8 Verhit een derde van de mangopuree en de gelatine met aanhangend vocht tot de gelatine opgelost is. Roer de rest van de mangopuree erdoor.
  • 9 Yoghurtmousse1
  • 0 Week de gelatine in ruim water.1
  • 1 Klop de room met de suiker en vanillesuiker tot yoghurt dikte.1
  • 2 Verwarmd de gelatine met aanhangend vocht en 3 eetlepels yoghurt in een pan tot de gelatine is opgelost.1
  • 3 Roer de gelatine door de resterende yoghurt en spatel de room en het sap van een citroen erdoor.1
  • 4 Taart1
  • 5 Schenk de helft van de yoghurtmousse in de taartvorm en schenk de mangovulling erop. Schenk de resterende yoghurtmousse erop en roer voorzichtig door met een vork. Laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.1
  • 6 Haal de taart uit de vorm en verwijder de folie.1
  • 7 Klop de slagroom met de suiker stijf en schep de slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.1
  • 8 Spuit rozetten op de taart en garneer met blaadjes munt.

Gemarmerde mango-yoghurttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-yoghurttaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-bramentaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept

Gemarmerde choco-aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept