2 doe de bloem, de suiker en de boter in een kom en wrijf de boter er met de vingertoppen door. Voeg het water toe en kneed het mengsel tot een glad deeg. Wikkel het deeg in plasticfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
3 2) Rol het deel uit en bekleed er een vlaaivorm van 24 cm mee. Prik het deeg overal in met een vork en zet het 30 minuten in de koelkast.
4 3) Voor de vulling:
5 meng de frambozen en de pruimen (appels) met de suiker en scherp het mengsel op het deeg.
6 4) Voor de kruimellaag:
7 doe de bloem, suiker en boter in een kom en wrijf de boter er met de vingertoppen door tot het mengsel op grove broodkruimels lijkt. Roer de noten en het kaneelpoeder erdoor.
8 5) Strooi de kruimels over het fruit en bak de taart in een op 200°C voorverwarmde oven 20 - 25 minuten goudbruin. Serveer de taart met slagroom.