Mini tatintaartjes met peren en nootjes

4
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beboter 4 taartvormpjes. Schil de peren en snij in stukken. Verkruimel de hazelnoten. Doe de suiker in een pan, voeg er de boter aan toe en laat zachtjes koken tot je een amberkleurige karamel bekomt. Doe er de peren bij en bak onder voortdurend roeren. Bestrooi met de noten en verdeel de bereiding over de vormen.
  • 2 Snij 4 schijfjes uit het deeg van dezelfde grootte als de bakvormpjes. Leg ze bovenop het fruit en druk de randen aan tussen de bakvorm en de bereiding.
  • 3 Bak 30 min. in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal de taartjes uit de oven, laat 5 min. rusten en haal ze uit de vormen.

Mini tatintaartjes met peren en nootjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept