Mini tatintaartjes met mango

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 4 rondjes uit het deeg. Verwarm op een zacht vuurtje de boter met de suiker en de gember tot een lichte karamel. Giet die op de bodem van vier taartvormpjes. Kantel de vormpjes naar alle kanten om de karamel goed te verdelen.
  • 2 Schil de mango's. Snij het vruchtvlees aan beide kanten van de pit af, zodat je vier halve mango's krijgt. Snij ze in lange repen zonder de uiteinden helemaal door te snijden. Snij het resterende vruchtvlees van de pit af en snij het in blokjes.
  • 3 Strooi de peperkorrels over de bodem van de taartvormpjes. Schik er de mangorepen op en daarboven de mangoblokjes. Dek af met een deegrondje. Zet de taartjes 20 min. in een voorverwarmde oven van 180°C. het deeg moet net goudbruin zijn. Keer de nog warme taartjes om op bordjes en serveer meteen.

Mini tatintaartjes met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept