Tulbandcake

8
130 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 160° (hete lucht).
  • 2 De boter smelten en een beetje laten afkoelen. Suiker en vanillesuiker toevoegen en goed mixen. De bloem en ganse eieren er om beurten bijdoen.
  • 3 Vorm beboteren en inbloemen.
  • 4 Je kan verschillende smaken maken :
  • 5 Stukjes appel toevoegen, chocoladeblokjes bijdoen.
  • 6 Onder de helft van het deeg cacao doen = marmercake
  • 7 Beetje amandelpoeder bijdoen, ...
  • 8 Oven voorverwarmen op 160° (hete lucht)
  • 9 55min. bakken

Tulbandcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tulbandcake met pure chocolade
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-kokos-tulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept

Tulbandcake met pure chocolade
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-kokos-tulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept