Zoek
Tulbandcake
8
130 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gr zelfrijzende bloem
420 gr suiker
350 gr Solo
8 pakjes vanillesuiker
7 st eieren
Bereiding
1
De oven voorverwarmen op 160° (hete lucht).
2
De boter smelten en een beetje laten afkoelen. Suiker en vanillesuiker toevoegen en goed mixen. De bloem en ganse eieren er om beurten bijdoen.
3
Vorm beboteren en inbloemen.
4
Je kan verschillende smaken maken :
5
Stukjes appel toevoegen, chocoladeblokjes bijdoen.
6
Onder de helft van het deeg cacao doen = marmercake
7
Beetje amandelpoeder bijdoen, ...
8
Oven voorverwarmen op 160° (hete lucht)
9
55min. bakken
Tulbandcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tulbandcake met pure chocolade
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-kokos-tulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept
Tulbandcake met pure chocolade
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-kokos-tulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept
Kersttulband
0 min
Bekijk recept