2 Verwarm de oven voor op 200?C. Vet de bakvorm in met olie. Bekleed de vorm met bakpapier en vet dit ook licht in.
3 Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook ze in water met zout in circa 15 minuten beetgaar.
4 Giet de aardappelplakjes af en laat ze iets afkoelen.
5 Smelt de boter en meng de afgekoelde boter door de crème fraîche en de honing. Klop de eieren los en meng de tijm en de geraspte kaas erdoor.
6 Meng het eimengsel door de crème fraîche.
7Voorbereiding swijze
8 Schep de aardappelplakjes en het eimengsel in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad. Bak de aardappeltaart 30 a 35 minuten in het midden van de oven totdat de bovenkant goudbruin is. Laat de taart iets afkoelen in de vorm en snijd in stukken.
9 Serveer met balletjs in tomatensaus en salade.1
0 Een fraaie witte huiswijn koel geschonken is hier op zijn plaats.
Aardappeltaart met geitenkaas, honing en tijm is een recept van Solo Open Kitchen