Chocoladecake met banaan en noten

6
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C
  • 2 Smelt de chocolade au bainmarie
  • 3 Vermeng de boter met de rietsuiker
  • 4 Meng er de eieren één voor één door.
  • 5 Voeg vervolgens de zelfrijzende bloem en de cacaopoeder toe. Meng alles goed.
  • 6 Prak de banaan fijn en meng het onder het mengsel.
  • 7 Voeg de gesmolten chocolade en de fijngehakte noten toe.
  • 8 Giet het cakemengsel in een ingeboterde cakevorm. Zet de cake 45 à 50 minuten in de oven.
  • 9 De cake is klaar wanneer u er met een mes insteekt en er geen deeg meer aan het mes hangt.

Chocoladecake met banaan en noten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept