chocolade en kersen cupcakes

12
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de bloem, eieren, suiker en gesmolten boter door elkaar.
  • 2 voeg de melk toe. Halveer de uitgelekte opgelegde kersen en voeg deze aan het mengel. Verdeel over 12 vompjes en bak 20 a 25 min op 175 graden.
  • 3 Voor de garnering; klop de slagroom op met suiker( op smaak)
  • 4 Spuit een mooi topje op de cupcakes en versier met een kers en enkele chocoladedruppels.

chocolade en kersen cupcakes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept