Zoek
chocolade en kersen cupcakes
12
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr boter
125 gr suiker
125 gr zelfrijzende bloem
130 gr opgelegde kersen
50 gr zwarte chocolade
2 eieren
2 eetlepels melk
2 dl slagroom
12 kersen
chocoladedruppels
Bereiding
1
meng de bloem, eieren, suiker en gesmolten boter door elkaar.
2
voeg de melk toe. Halveer de uitgelekte opgelegde kersen en voeg deze aan het mengel. Verdeel over 12 vompjes en bak 20 a 25 min op 175 graden.
3
Voor de garnering; klop de slagroom op met suiker( op smaak)
4
Spuit een mooi topje op de cupcakes en versier met een kers en enkele chocoladedruppels.
chocolade en kersen cupcakes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept