Zoek
Rabarbertaart
7
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 KG Rabarber
1 Bladerdeeg
2 kopjes Suiker
1 Kopje Zelfrijzendebloem
4 eieren
Bereiding
1
Beleg de taartvorm met het deeg en prik er enkele gaatjes in. Meng in een kom de
2
rabarber met de 1 kopje suiker en laat 5 min. staan. Doe dan de gezeefde bloem er bij.
3
Doe dit mengsel bovenop het deeg. Daarboven giet je een mengsel van 4 goed los
4
geklopte eieren met 1 kopje suiker. De taart 45 ' (naargelang type oven) bakken op
5
200°C.
Rabarbertaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept